17. april 2014

Sponsormøde

Sponsormøde Tanzibarn.dk inviterer hermed alle foreningens sponsorer til et møde, hvor bestyrelsen kan fortælle om status for jeres sponsorbørn, arbejdet i foreningen og hvor vi i fællesskab kan drøfte de forskellige udfordringer og ideer til, hvordan vi fremover kan skabe de bedste rammer for sponsorskabet for børnene og de unge i Usa River.

Sponsormødet afholdes på Kolding Bibliotek: lørdag d. 3. maj kl.11.00

Mødet begynder klokken 11.00, og vi forventer at slutte af omkring 14.00. Der vil i løbet af mødet være lidt at spise. Tilmelding senest d. 25/4 2014

Tilmelding til mødet foregår på mail: prtanzibarn@gmail.com

Har du ikke mulighed for at komme til mødet, er du meget velkommen til at komme med input via mail.

Mødets formål

Vores intention med mødet er at skabe et forum, hvor I som sponsorer for de børn, som udgør kernen i vores forening, kan komme til orde.

Vi håber at kunne skabe rammerne for en diskussion af, hvad der er vigtigt for jer som sponsorer samt hvilke muligheder der udspiller sig i Tanzania. Derudover ønsker vi en masse inputs om hvilken type information, hvor ofte osv. I som sponsorer er interesserede i, og at vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan vi fremover holder jer bedst muligt orienterede om børnene i Usa River.

Vi regner med at lægge ud med en status på, hvor foreningen står og hvilke udfordringer, som vi står overfor pt. Derudover ønsker vi at give en update på, hvordan de specifikke sponsorbørn har det og klarer sig i skolen, hvilket vi har mulighed for at gå til bunds i til dette møde. Derudover ønsker vi at få jeres ideer i spil i forhold til forskellige drøftelser og input, blandt andet hvordan den fremtidige sponsorkontakt kan blive struktureret.

Vi håber, at mange vil komme til mødet, så vi kan arbejde på den bedst mulige måde for at skabe de bedste rammer for sponsorer, sponsorbørn og foreningen som helhed.

Venlig hilsen

Anette Møller og Anders Hjortskov

På vegne af Bestyrelsen, Tanzibarn.dk

DEL DENNNE SIDE

Læs også