Økonomi

Vi er meget stolte af, at hele 92% af alle donationer går direkte til udviklende projekter Tanzania. Kun 8 % går til administrationsomkostninger i Danmark 

At vi kun har administrationsomkostninger på 8% er vi meget stolte af. Dette har vi opnået, da alle i Tanzibarn arbejder frivilligt og fordi vi alle gør os umage for at holde omkostningerne nede. Vi har alle personlig interessere i, at bruge så mange penge som muligt på projekterne i Tanzania. Eksempelvis holder vi online møder, og har derfor sjældent udgifter til fx transport.  

Loven forpligter os til at bruge en andel af pengene i Danmark. De penge der kommer ind via medlemskontingent skal bruges på foreningens arbejde i Danmark, og blandt andet derfor, vil det aldrig blive muligt for os at kunne sende 100% af pengene direkte til projekterne. Vi er derudover forpligtet til at bruge en autoriseret revisor til godkendelse af regnskaberne, og hertil går en stor del af administrationsomkostningerne. Desuden går der en andel af omkostningerne til den årlige generalforsamling. 

Vi er meget opmærksomme på, at være så transparente som muligt, så vores medlemmer kan gennemskue vores økonomi.

Regnskaber