Alt starter med din støtte

Tak for din interesse i at støtte vores forening. Vi kan gøre meget, men vi kan ikke gøre det uden din hjælp. Du kan være med til at gøre en forskel i en af de fattigste byer i Tanzania.

Din hjælp kan se ud på mange måder. Vi sætter stor pris på din hjælp, uanset hvilken der passer dig bedst. Læs mere om de forskellige måder nedenfor.

Medlem

Bliv medlem

Bliv medlem for 100 kr. om året

Den mest almindelige form for støtte er et medlemskab af støtteforeningen Tanzibarn. Dit medlemsbidrag går til at kunne støtte børnenes uddannelse, mad, lønninger til personale, medicin og meget andet.

Bliv medlem
Bidrag

Giv et bidrag

Vælg selv hvor meget du vil støtte med

Både som privatperson eller virksomhed kan du give et bidrag til foreningens arbejde. Tanzibarn er drevet udelukkende af frivillige kræfter, og vi har brug for jeres støtte for at kunne fortsætte projekterne i Tanzania. 

Giv et bidrag
Donationer

Andre donationer

Vi går ind for genbrug

Vi sætter altid stor pris på donationer til foreningen. Både i form af kontante bidrag, men også de ting du ikke længere bruger kan være til stor gavn i Usa River. For tiden samler vi især bærbare computere både til skolebrug og regnskab.

Andre donationer
Frivillig

Bliv frivillig

Vil du være frivillig?

Opgaverne i foreningen mange og forskelligartede, og der er altid brug for nye hænder, da vi alle arbejder 100% frivilligt. Har du flair for fundraising, PR, økonomi, projektstyring eller lignende? Så kontakt os endelig!

Bliv frivillig

Se hvilken forskel din støtte kan bidrage til

Børnene Aisha, Najma og Filbert er meget taknemmelige for at folk har støttet deres uddannelse.

En af Tanzibarns kerneopgaver er at sørge for at de børn, der tidligere var tilknyttet vores børnehjem, i dag har det godt og fortsætter med enten uddannelse eller kommer godt i gang på jobmarkedet. Se her de yngste fortælle lidt om deres hverdag.  

TV

De to piger Aisha på 7 år (til venstre) og Najma på 6 år var de yngste på børnehjemmet. De kan lide at gå i skole og læse bøger, og Najma vil gerne blive skolelærer og Aisha har en drøm om at blive politimand.

Filbert fortæller at han går på skolen St. Judes, der er en skole for de dygtigste elever. Han er her 10 år gammel og vil gerne være soldat.