16. april 2024

Projekterne blomstrer i Usa River

Der er søsat mange nye projekter i de lokale foreninger i Usa River, hvilket vi bl.a. kan takke Y’s mens klubberne i Danmark for. Vi har løbende modtaget støtte fra forskellige foreninger, og dette udmønter sig i et rigt udvalg af nye projekter i Usa River. Læs mere om de nyeste projekter her.

Sæbeproduktion

Der bliver stadig lavet sæbe, som kan sælges på markedet i Usa. De driftige kvinder i Usa River Community Center mødes ofte og rører sæbe samme, der efterfølgende fyldes på flasker, og sælges med profit på det lokale marked.

Sykursus

Sy-undervisning til et nyt hold unge kvinder. Det har været stor succes sidste år, at kvinderne fra Usa River Community Center har kunne deltage i sy-kursus.

En vigtig del af sy-kurset er månedlige seminarer, hvor der undervises i forretningsførelse. Her skal kursisterne lære at tjene på de ting, de syr.

Efter endt kursus modtager de et diplom og en startpakke med stof og tråd, og har fri adgang til foreningens symaskiner. Herefter kan kursisterne sælge deres kreationer på markedet og til turister, der gæster foreningen. Der sys også gerne på bestilling.   

16 ugers yoga undervisning

Måtterne er fundet frem! Der skal dyrkes yoga i sportsklubben i Usa River. 

Danserne fra klubben går forrest og får tilbudt et yoga-instruktør-kursus, så de kan lære fra sig og invitere på hold i fremtiden. Det er planen at turister vil få tilbudt yoga hold når de gæster sportsklubben. Så vil der være et bredere udbud af sport. Indtil videre byder klubben på fodbold, volley, dart, bordtennis, boksning og dans. 

 

Disse projekter kan lykkedes da vi modtager sponsorater fra fonde og foreninger, bl.a. tak til Y’s mens for at støtte vores projekter:

Holsted: Tak for 5.000 kr.

Ikastegnens: Tak for 2.000 kr.

Holbæk Fjord: Tak for 2.500 kr.

Bjerringbro: Tak for 10.000 kr.

 

Sy2 Yoga Sy
DEL DENNNE SIDE

Læs også