29. september 2014

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling / Afrikansk eftermiddag

Kom til ekstraordinær generalforsamling, hør sidste nyt fra bestyrelsesturen til Usa River og deltag i afstemningen om foreningens nye vedtægter.

 

Medlemmer

På sidste generalforsamlingen i juni skulle der være stemt om ændringer i foreningens vedtægter. Bestyrelsen mente dog ikke, at der var demokratisk grundlag for at gennemføre disse grundet de få tilmeldinger. Derfor indkaldes nu til ekstraordinær generalforsamling:

Lørdag d. 22. november kl. 14.00, Kolding Bibliotek, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding

Af hensyn til traktementet beder vi om tilmelding til Birthe Bache senest lørdag d. 15. november.

På den ekstraordinære generalforsamling vil vi udover afstemning om vedtægtsændringer benytte chancen til at afprøve et nyt koncept. Vi kunne godt tænke os at gøre generalforsamlingerne til mere en temaaften om udviklingsarbejde i Tanzania. Baseret på korte oplæg om nyeste tilgange til udviklingsarbejde, vil vi i grupper diskutere dilemmaer, som vedrører projekterne i Usa River.

For at sætte den rette Tanzania-stemning serveres der i år afrikansk mad. Endvidere vil bestyrelsesmedlemmerne Mette og Maren fortælle om bestyrelsesturen og oplevelserne i Usa River. Den ekstraordinære generalforsamling bliver holdt i de velkendte lokaler på Kolding Bibliotek

DEL DENNNE SIDE

Læs også