2. december 2022

VI ØNSKER OS FLERE MEDLEMMER!

Tak fordi I har støttet vores lille forening, der laver projekter i Usa River, Tanzania. Vi har brug for flere medlemmer, så vi kan fortsætte vores arbejde. Projekterne store som små går ganske godt og det jo stadig det, der betyder noget for os, når vi lægger frivillige kræfter i det.

Et medlemsskab koster kun 100 kroner. Som medlem støtter du blandt andet de driftige forretningskvinder i Usa River, der via låne- sparegrupper har penge til at lave ting, som kan sælge på det lokale marked. Senest har de lavet et projekt, hvor de med en foddrevet symaskine og tilskud til stof har produceret skoleuniformer.

Du støtter også vores tidligere børnehjemsbørn, der stille og roligt vokser sig store og tager brugbare uddannelser, som kan give dem et job og en bæredygtig fremtid.

Vores frivilligcafé i hjertet af Usa River er også et projekt, som bliver støttet af medlemsskaber og gavegivere. Café forsøger der med de unges aktive hjælp at skabe en hyggelig atmosfære med fodbold i TV, overdækket terrasse og hjemmelavet cafémad på bordene.

Vi mangler stadig ca. 130 medlemmer pt. for at bestå som forening med mulighed for bl.a. at søge tipsmidler og dermed kunne fortsætte arbejdet.

Så hvis I har mulighed for det i disse tider, så har vi brug for jeres medlemsskab på 100 kroner, som I kan sende på MobilePay: 86143 eller konto: reg. nr: 7040 konto nr: 1195642 (Sydbank). På forhånd tak for julegaven ;)

DEL DENNNE SIDE

Læs også