26. februar 2023

Usa Rivers Byfest 2023

Formand Vibeke Larsen beretter fra en festlig dag, hvor de tre samarbejdsforeninger i Usa River bød på aktiviteter, mad og musik.

Så har vi igen haft fest i URYDO, URICO OG URCC – og sikken en fest det var. Selv om det var foreningens fest, kom der folk fra hele byen og deltog især byens unge.


Der blev først dystet i forskellige brætspil så som: ludo, kinaskak, dam, og skak. Så var der dart konkurrence. Det var noget af et tilløbsstykke. Dette foregik i klubbens udendørs areal ved fodboldbanen. Folk var virkelig interesseret i at konkurrere og i at lære de forskellige spil.


Der var også frivillige fra USA. De var smykkemagere, som er specialiserede i armbånd, og fingerringe, og de kom for at lære kunsten fra sig. Det var der mange, der fik glæde af. Amerikanerne havde lært om foreningen via AirBnb cykelture.

6D18af67 8738 4868 8863 4E008d2fb764

Kæmpe succes hele vejen rundt


Efter disse konkurrencer fortsatte festen på fodboldbanen, hvor der blev dystet i tovtrækkeri, sækkeløb, æggeløb, fodbold og netbold, fang en høne og ikke at glemme limbo.


Stemningen var helt i top. Der var tilskuere hele vejen rundt om fodboldbanen- unge som gamle. OG selvfølgelig var der en kæmpe højtaler og en speaker. Så alle kunne høre, hvad der foregik.


Vi havde også to hold frivillige med fra Danmark. Birgitte lærte de unge at spille ludo, og Frederik på 12 år var meget populær at dyste mod i skak. Alle kredsede omkring ham for at få et spil mod den 12 årige dansker. Til gengæld havde faderen Jesper bestemt ikke glemt, hvordan man danser limbo.


Efter alle konkurrencerne trak vi igen ind i sportsklubbens udendørs areal. Der havde URYDO’s frivillige lavet lækkert mad til 300 personer. Inden spisningen blev der delt gaver ud til alle vindere.


Formændene fra både Tanzania og Danmark skulle holde deres obligatoriske tale, som det forventes. Gæsterne fra udlandet fik også mulighed for at sige et par ord.

Alle havde en fantastisk søndag. Sådan en fest giver virkelig et godt sammenhold i byen.

584B31f6 05Db 42A0 9Cea 4Cb2f3376935
587Acb2d 94E3 4Eef 929A F7fd1fa8c2ba
DEL DENNNE SIDE

Læs også