10. december 2021

URYDO Tours byder på oplevelser med 50% rabat

Oplev Usa River via de unges eget turselskab URYDO TOURS - HALV PRIS PÅ OPLEVELSER i 2022 til alle medlemmer af Tanzibarn! Du kan blive medlem og støtte den gode sag for kun 100 kr.

I den lokale sportsklub arbejder de unge videre på at blive selvforsynende, så de via fællesaktiviteter kan tjene penge til klubben og sig selv. Lige nu er fokus meget på URYDO tours, hvor de unge udbyder en række oplevelser til turister:

  • Gåtur
  • Cykeltur
  • MTB-tour
  • Madlavning
  • Dans og fodbold.

Det er en unik mulighed for at opleve Tanzania væk fra de turistede områder. Dette ses bl.a. i denne anmeldelse fra en tysk turist:

"100% recommendation if you wanna see how is Tanzania behind the tourism . Great, authentic people who love what they do. Daudi, Ali und Ljuma where great characters. The bike tour was quite cool and the two young men answered every question. Equipment was in good shape too. I liked it a lot. Please support this non profit organisation - they do a lot for the youth."

Vi vil gerne dele disse oplevelser med vores medlemmer, som via støtte har været med til at sikre, at ungdomsklubben URYDO er kommet så langt i arbejdet med at blive selvforsøgende.

Betingelser:

Halv pris til et gyldigt medlem (fx ved fast årlig bankoverførsel), der booker og anmelder en oplevelse. Er I en gruppe, skal I derfor booke og anmelde hver for sig.

Årsagen til dette er, at mange anmeldelser gør oplevelsen mere attraktiv for andre rejsende.

Kontakt mamameme.dk@gmail.com

Hent brochuren her
Billede9
DEL DENNNE SIDE

Læs også