10. september 2022

Skak og en snak om livet

Alle kan lære at spille skak! Udover at lære spillet at kende, er der også hygge og liv i Usa Rivers café, hvor vi arbejder sammen med foreningen Iyanna Foundation om at skabe konstruktive rum for byens ungdom.

At forene skakspil og såkaldte "life skills", der gør især de unge mennesker i stand til at tage reflektere valg i deres liv, er en god kombination. Iyanna Foundation har hjulpet vores lokale organisation med at lære unge mennesker skakregler, men også at navigere i deres liv med arbejde, familie, drømme og meget andet.

Samarbejde med lokale organisation
Iyanna foundation fokuserer på Coaching af unge, såsom enlige mødre. Cafeen kunne bruges til brætspil, som er et godt sted at møde de unge. Måske nogle planlagte tidspunkter hver uge. Vi kan starte samarbejdet med pre form one-kurser, og kontakte nogle af vores medlemmer, der passer til fondens målgruppe.

Det er en organisation baseret i Tanzania, der arbejder på at give en ny chance og genskabe værdighed til unge piger, der dropper ud af skolen på grund af teenagegraviditeter. Og som en forebyggende foranstaltning at skabe opmærksomhed blandt teenagepiger og -drenge.

 

293145771 399404972338814 6114216424713864888 N (1)
DEL DENNNE SIDE

Læs også