30. september 2015

Nyt projekt startede med fest og dans

Det nye projekt “Mtandao” er nu officielt i gang med flere aktiviteter undervejs, blandt andet låne-/sparegrupper, netværksdannelse og ekstra-undervisning af lokale børn.

Til lyden af høj dansemusik, festtaler og hujende mama’er blev det nye projekt Mtandao skudt i gang i sommers i gården hos URCC. Omkring 100 medlemmer af organisationen var samlet for at høre om projektet og fejre den officielle begyndelse.

Projektet, der er støttet via CISU med DANIDA-midler, skal sætte fokus på de lokale netværk i Usa River via forskellige aktiviteter. Nogle af aktiviteterne er allerede godt i gang - heriblandt de mange låne-/sparegrupper, som er etablerede og har valgt egne ledere, som sørger for, at møderne går efter bogen.

Derudover inviteres lokalområdets store børn til undervisning i blandt andet engelsk, og selve bestyrelsen er også i fuld gang med at få bedre kompetencer i brug af computere.

Den festlige opstart af Mtandao blev besøgt af udsendte fra den danske bestyrelse, som havde en anledning til at takke for det gode samarbejde og rose den store aktivitet og motivation hos medlemmer og bestyrelse.

DEL DENNNE SIDE

Læs også