27. oktober 2020

Jackline: Jeg kan undervise hvem som helst og hvor som helst!

Jackline er tidligere børnehjemsbarn fra Usa RIver Children Center, der var støttet af Tanzibarn. Jackline har altid været glad for at gå i skole, og har været en dygtig og pligtopfyldende elev. Derfor gav det også mening at understøtte hendes uddannelse ud over den grunduddannelse, de tanzanianske børn får mulighed for at gennemføre.

Jackline er i gang med sit sidste år på St. Augustine University of Tanzania hvor hun tager en BAED - en Bachelor of Arts with Education. Hun er i øjeblikket i praktik, hvor hun underviser i Swahili. 

“This time I am taking my field study, at Kapripoiti Secondary School in Mwanza, there I am teaching kiswahili subject for form three students,” fortæller hun. 

Da Jackline elsker at undervise, ønsker hun at fortsætte sin uddannelse, så hun kan blive underviser på et højere niveau.

“I am happy to teach them because I am enjoying being a teacher. My future plan is to become a lecturer but in order to be a lecturer I am supposed to have a master degree of education, so I need to continue with further studies.”

Det er ikke selvtilliden der mangler hos Jackline, og så vidt vi ved, er den helt på sin plads! 

“I can teach anywhere and I have confidence to teach anyone,” fortæller hun selvsikkert. 

Tak for støtten

Jackline har arbejdet hårdt for at nå dertil, hvor hun er i dag, og hun takker vores medlemmer og donorer for den støtte, der har gjort hendes drøm mulig: 

“Thank you for your support in my life and my study. I will do all my best to make sure that you enjoy my performance.”

Tanzibarns ønske er, at Jackline finder et godt og solidt arbejde, hvor hun er glad for at være. Da vi ikke umiddelbart har midlerne til at understøtte en videre uddannelse, er det ikke sikkert, at hun vil kunne modtage vores støtte til hendes drøm om en Master Degree. Vi har gjort hvad vi kunne for, at Jackline kunne få en god uddannelse, da hun har meget at bidrage med til Tanzania. 

 

 

DEL DENNNE SIDE

Læs også