19. november 2018

Hvad får de gamle børnehjemsbørn hjælp til?

De sidste 20 år har Tanzibarn hjulpet børn og unge til en tryg og stabil opvækst på børnehjemmet Usa River Children Centre. Børnene har fået sygeforsikringer, kunne gå til tandlæger, fået hjælp til lektier.

Derudover har deres familier fået sygeforsikringer og i det omfang, det var muligt har de fået hjælp til at holde kontakten til børnene. Alt dette udelukkende i kraft af Tanzibarns arbejde og de mange danske medlemmer og sponsorers støtte.

"Det betaler sig helt sikkert at støtte de unge mennesker i Usa River. Ungdomsarbejdsløsheden er stor. Så en uddannelse giver de unge en chance for at klare sig i deres voksne liv. En chance de ikke ville have fået uden støtte fra Tanzibarn," fortæller bestyrelsesmedlem Vibeke Larsen, der netop er vendt hjem fra endnu en rejse til landet, hvor hun altid besøger projekterne og taler med børn og unge fra uddannelsesprojektet. 

Eksemplerne er mange

Rose med sin datter.

Rose har fået hjælp via Tanzibarn til at kunne stifte hjem til sig selv og hendes lille datter på 2 år. Hun har fået en mulighed for at træne til hverdagen via Tanzibarn. Ellers havde den lille pige måske endt på et børnehjem, som hendes mor selv gjorde som lille.

Anna, der næsten er blind  og hørehæmmet vil nu få mulighed for at klare sig selv vha en lille forretning. Dette fuldstændig umuligt uden støtte fra Tanzibarn. 

Haruna har fået en uddannelse og står nu for at skulle yd og klare sig selv i samfundet. Uden uddannelse ville det have været meget svært for ham at kunne klare sig selv. Nu er hans chancer øget.

DEL DENNNE SIDE

Læs også