15. oktober 2017

Byrådssekretær holder fortsat børnene ude af URCC-bygningerne

Det er ikke kun i Korsbæk, at der er problemer med byrådssekretærer, der ikke har rent mel i posen. Det gælder også i Usa River. Her er det byrådssekretæren, der på baggrund af falske udsagn nu har beslaglagt URCC-bygningerne i over 9 måneder. Han har bl.a. påstået, at foreningen URCC slet ikke findes - en påstand, som ikke er sand.

 

Godtfred lund

Som tidligere beskrevet har vi nu valgt at gå rettens vej for at få bygningerne tilbage. Det er dog ikke så let, da byrådssekretæren er udeblevet fra indtil videre tre retsmøder, med det resultat, at vi fortsat ikke kan få adgang til bygninger. Daudi og resten af den tanzanianske bestyrelse har kvitteringer og papirer i orden og er også mødt punktligt op til hvert retsmøde.

Tre udeblivelser fra retten var ikke nok

Desværre har dommeren ved sidste retsmøde valgt at se bort fra reglen om, at tre udeblivelser medfører, at den udeblevne part taber. Dette er selvfølgeligt meget frustrerende os, men især også for vores samarbejdspartnere og de mange medlemmer af foreningerne i Usa River, der må vente på at få adgang til undervisningslokaler, biblioteker, computere og meget mere.

Vi kæmper dog videre, og håber snart at retten sker fyldest.  Vi lægger løbende updates ud på Facebook. I mellemtiden knokler personalet i Usa River for, at børnene fortsat kan passe deres skolegang, selvom de ikke kan bo på centret i øjeblikket.  

DEL DENNNE SIDE

Læs også