4. marts 2015

Ung kvindeligt bestyrelsesmedlem tror på sig selv

Twawike Stalon er navnet på én af de tre unge kvinder, der blev valgt ind i bestyrelsen af sportsklubben i sommeren 2014.

 

Wawike ses som nummer fire fra venstre på dette billede bestående af bestyrelsen for ungdomsklubben, de to daglige ledere og repræsentanter for Tanzibarn. Wawike ses som nummer fire fra venstre på dette billede bestående af bestyrelsen for ungdomsklubben, de to daglige ledere og repræsentanter for Tanzibarn.[/caption]

Twawike fortæller, at hun er meget taknemmelig for, at medlemmerne har valgt hende til bestyrelsen. Hun er stolt over at få lov til at bidrage til og tjene sit lokalsamfund. At være et bestyrelsesmedlem har givet hende styrken til at tro på, at selv en kvinde kan besidde en bestyrelsespost – og dermed gøre de samme ting som mændene i det tanzanianske samfund.

Som bestyrelsesmedlem deltager Twawike i møder med medlemmmerne og bestyrelsen, hvor de diskuterer aktiviteterne i klubben og løser eventuelle uenigheder. Hun lytter meget til medlemmerne og deres ønsker til aktiviteter og nyt udstyr, som hun sammen med resten af bestyrelsen tager stilling til og nogle gange diskuterer med repræsentanter fra Tanzibarn.

Det er også en del af hende og de andre bestyrelsesmedlemmers ansvar at leve op til projektstrategien og gennemgå bilag og regnskab. Eksempelvis har bestyrelsen også kontakt til ejeren af klubhuset og forhandler med hende om leje og forbedringer af huset.

Når Twawike ikke er frivillig i sportsklubben, er hun selvstændig. Hun er uddannet inden for administration.

DEL DENNNE SIDE

Læs også