1. februar 2021

Tanzibarn modtager penge fra Kulturstyrelsen

Tanzibarn har modtaget 48.500 DKK fra de danske udlodningsmidler, tidligere kendt som tipsmidlerne, som driftsstøtte til foreningen. Det udgør tilskuddet til foreningen i 2020, og vi klør på for igen at søge officielt i år.

Tipsmiddelbillede

Hvornår har du sidst spillet på hjemmeholdet? Hvert år sender Danske Spil A/S og Det Danske Klasselotteri A/S penge til samfundet i form af udlodningsmidler, der består af overskuddet fra lotto m.v. Det bliver til ca. 3,3 mio. kroner om dagen. Pengene uddeles af de danske ministerier, hvor Kulturstyrelsen står for uddeling af 81% af udlodningsmidlerne. For sidste år har Tanzibarn nu modtaget 48.500 kr fra udlodningspuljen til drift af almennyttige og humanitære formål.

Det er midler der har stor betydning i vores lille forening. Mange fonde og puljer prioritere igangsættelse af nye initiativer og støtter ikke drift af igangværende projekter. Vi har løbende mange nye aktiviteter og projekter i de lokale foreninger, som vi kan søge midler til, men vi prioritere også at have en fast kerne i aktiviteterne, som kan være svære at søge midler hjem til. 

At modtage midlerne fra Udlodningspuljen har derfor stor betydning for Tanzibarns arbejde i Tanzania og er med til at sikre en stabilitet og sikker drift af foreningen. Du kan læse mere om udlodningsmidlerne her: www.udlodningsmidler.dk

DEL DENNNE SIDE

Læs også