18. december 2017

Daudi viser sin "Chinga Hardware"-shop frem

Manager Daudi er en driftig herre, der altid har mange projekter i støbeskeen. Han har for nylig åbnet en hardware-shop, der er navngivet efter hans eget kælenavn.

 

941A3C53-4B31-4B27-AB24-5B58CB9EE9E7

 

Projektlederen David "Daudi" Lezyle er sammen med Issa Sanga både repræsentanter i de tanzanianske foreningers bestyrelser, men især også det vigtigste forbindelsesled til aktiviteterne i Usa River. Den danske bestyrelse skriver sammen med og holder møder med Daudi ugentligt og aktivitetsniveauet er altid højt. 

Men det stopper ikke her. Daudi laver også sine egne forretninger som tømrer og også som butiksejer i Usa River. Butikken "Chinga Hardware" sælger alt fra cement og lim over håndvaske til ledninger og stikbokse - alt hvad en gør-det-selv mand har brug for. 

De seneste projekter i Tanzania har bl.a. omhandlet jobskabelse og iværksætteri, hvor Daudi tager udgangspunkt i sine egne forretningsforetagender, når URICO laver forløb med entreprenørskab som omdrejningspunkt. Daudis butik er opkaldt efter hans andet kælenavn, Chinga.

DEL DENNNE SIDE

Læs også